Zilverenkruis zonnebrandpalen delen 756.956 smeerbeurten uit

Met trots delen we het succes van onze samenwerking met Zilveren Kruis. In een gezamenlijke inspanning om de bewustwording over huidkanker te vergroten, hebben we maar liefst 58 Zilverenkruis zonnebrandpalen verspreid over heel Nederland. Via deze palen zijn maar liefst 756.956 smeerbeurten uitgedeeld! 

De missie gaat verder dan alleen het neerzetten van palen; het gaat om het stimuleren van een gezonde gewoonte. Met de slogan "Wat je ook beweert, zorg dat je smeert" moedigen we mensen aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid.

Dit jaar ging onze samenwerking met Zilveren Kruis verder dan alleen het neerzetten van zonnebrandpalen. We hebben met trots ook de 'Smeerfiets' en de 'UV Check Booth' op maar liefst 30 verschillende locaties in het land ingezet!

De 'Smeerfiets' zorgde voor een interactieve en leuke manier om mensen bewust te maken van het belang van zonnebescherming. Daarnaast hebben we de 'UV Check Booth' op strategische locaties geplaatst, waardoor mensen hun huid op eenvoudige wijze konden laten scannen op zonneschade. Bewustwording creëren en preventie stimuleren stonden hierbij centraal.

Met deze dynamische aanpak hebben we niet alleen smeerbeurten mogelijk gemaakt maar ook directe inzichten geboden over de blootstelling aan UV-straling. Dit alles draagt bij aan onze gezamenlijke missie in de strijd tegen huidkanker.

De palen waren te vinden op sportverenigingen, recreatiegebieden, stranden en festivals.

 

Smeer campagne
De Smeerfiets

De 'Smeerfiets' zorgde voor een interactieve en leuke manier om mensen bewust te maken van het belang van zonnebescherming. Benieuwd naar de mogelijkheden?