Onze missie

Vanuit onze missie zetten we in op een duurzame levenswijze. We hebben maar één lichaam en hier moeten we zuinig op zijn, in de praktijk is dit helaas niet altijd even makkelijk. Dit blijkt dan ook wel als we kijken naar de druk op ons zorgstelsel. Laten we het eens anders benaderen! Namelijk op een preventieve en gezamenlijke wijze. Bij Sundo zetten we hier onze schouder onder!

Jaarlijks komen er 77.000 nieuwe huidkankerpatiënten bij, verwacht wordt dat dit aantal blijft toenemen t/m 2040. Wist jij dat van alle kankergevallen, 52% huidkanker betreft? Een schrikbarend aantal.

Maar! Uit onderzoek aan de Universiteit van Gent is gebleken dat elke geïnvesteerde euro in preventie op huidkanker een besparing van €3,60 oplevert in de zorg. Om deze reden hebben wij het onze missie gemaakt om

                                      "In 30 jaar tijd 30% minder huidkanker te realiseren" 

Hoe gaan we dit realiseren?
Overmatige en vaak onbewuste blootstelling aan Uv-stralen vormen de oorzaak van huidkanker. Dit pakken wij met beide handen aan door:

  1. Slimme distributiepalen & dispensers voor zonnebrandcrème te plaatsen met landelijke dekking.
  2. Een boel data te verzamelen en analyseren: Wanneer smeren wij ons niet in terwijl dit wél zou moeten? 
  3. Strategische samenwerkingen in te zetten, (O.a. onze klanten en kankeronderzoekers) met als doel meer bewustzijn en verandering in gedrag.
  4. Innovatie: Met onze missie voorop blijven we zoeken naar verbetering 

Ybe Heemskerk & Perry de Neef- Team Sundo Nederland.