Gratis insmeren bij SMOTspot zonnerbandpaal Gratis smeren bij Zonnebrandpaal SMOTspot

Request for quote

IoT connected
Live monitoring met online dashboard.

De Zonnebrandpalen zijn verbonden met het internet waardoor het verbruik van onze zonnecrème op elk moment te raadplegen is. Deze data gebruiken in wetenschappelijk onderzoek stelt ons in staat om in de toekomst nog gerichter te kunnen sensibiliseren.

Ingewerkt scherm
Toont gebruikers de huidige UV-index en temperatuur.

Op het scherm van de Zonnebrandpaal kan men de actuele UV-index op de huidige locatie aflezen. Op basis daarvan krijgt de gebruiker ook een zon-advies.

Autonoom en automatisch
Volledig autonoom, voorzien van een zonnepaneel en stevige voet.

Met behulp van het zonnepaneel en de stevige voet kan je de Zonnebrandpaal overal plaatsen zonder te moeten denken aan een draagmuur of stroomvoorziening. De Zonnebrandpaal werkt daarnaast ook helemaal handsfree en automatisch.

Antimisbruiksysteem
Vandalisme proof met antimisbruik systeem.

Dankzij het gebruik van een robuuste casing uit staal is de CE gekeurde Zonnebrandpaal volledig geschikt om langdurig te plaatsen in een openbare ruimte met intensief gebruik.

Personaliseerbaar design
POSITIEVE EN IMPACTVOLLE MARKETING DIE BLIJFT HANGEN.

Om uw gemeente, event of bedrijf positief in de kijker te plaatsen, kunnen de Zonnebrandpalen in uw huisstijl geproduceerd worden. Op deze manier combineert u een product met een positieve impact met smart marketing.